/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Uitslagen 12 juni


Datum: 12-06-2016

Dit weekend vond in Rosmalen het jaarlijks terugkerende evenement Outdoor Rosmalen plaats...

 

Bij het springen in de klasse B behaalde Erik van der Biezen de 4e prijs met zijn paard Tequilla. Bij de dressuur in de klasse ZII behaalde Sylvia Naagen de 1e prijs. Met haar paard Entertainer rijd zij 240,5 punten bijeen. Bij de pony’s behaalde Joana van Wanrooij met haar Black Lady een score van 186 punten in de klasse AB wat haar de 1e prijs opleverde.
In Uden behaalde Sylvia Naagen eerder deze week tweemaal de 1e prijs in de klasse MI. Met haar paard Guilty Pleasure reed zij scores bijeen van 199 en 194 punten.
In Neerijnen behaalde Sylvia eveneens tweemaal de 1e prijs. Dit keer met haar paard Hotspot in de klasse LII met scores van 210,5 en 193 punten.
Janneke van Erp behaalde in Boxtel met haar paard Dancing in Black de 2e prijs in de klasse LII met een puntentotaal van 405,5.Terug naar uitslagenoverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Foto's ponykamp 2018 Foto's ponykamp 2018

Nieuws
Foto's huldiging Frank van der Doelen

Zondagmiddag 30 september vond de huldiging plaats van Frank van der Doelen en zijn team...

Uitslagen onderlinge wedstrijd 30 september 2018

Zondag 30 september was het weer een drukke dag op ons oefenterrein...

Foto's ponykamp 2018 nu online
Huldiging Wereldkampioen Frank van der Doelen

Zondag 30 september 2018 op het oefenterrein aan de Papendijk 6a te Nuland...

Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

Bekijk alle nieuwsberichten