/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Uitslagen 1 mei


Datum: 01-05-2016

Twee weken geleden vond in Geffen een dressuurwedstrijd plaats...

 

In de klasse LII behaalde Sylvia Naagen met Hotspot de 1e prijs met een score van 194,5 punten. Met haar andere paard Golden Brown behaalde Sylvia in de klasse MI de 4e prijs met een puntentotaal van 197. Henk de Wit behaalde in de klasse ZI de 2e prijs. Met zijn paard Sando Kahn reed hij 225 punten bijeen.
Vorige week behaalde Sylvia Naagen met Byoux Strona de 7e prijs in Uden in de klasse Prix St. Georges met een score van 67.89%.
In Herpen behaalde Sylvia tweemaal de 1e prijs in de klasse LII. Met haar paard Guilty Pleasure reed zij scores bijeen van 212 en 206,5 punten.
Janneke van Erp behaalde in Velddriel met haar paard Dancing in Black in de klasse LII de 3e prijs met een puntentotaal van 184.
Dit weekend heeft Sylvia Naagen deelgenomen aan een dressuurwedstrijd in Heeswijk-Dinther. Met haar paard Golden Brown behaalde zij de 1e prijs in de klasse MI met een score van 213,5 punten.Terug naar uitslagenoverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Foto's ponykamp 2018 Foto's ponykamp 2018

Nieuws
Foto's huldiging Frank van der Doelen

Zondagmiddag 30 september vond de huldiging plaats van Frank van der Doelen en zijn team...

Uitslagen onderlinge wedstrijd 30 september 2018

Zondag 30 september was het weer een drukke dag op ons oefenterrein...

Foto's ponykamp 2018 nu online
Huldiging Wereldkampioen Frank van der Doelen

Zondag 30 september 2018 op het oefenterrein aan de Papendijk 6a te Nuland...

Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

Bekijk alle nieuwsberichten