/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Uitslagen 17 mei


Datum: 17-05-2015

In het weekend van 10 mei organiseerde onze rijvereniging De Paardenvriend een open dressuurwedstrijd op het oefenterrein aan de Papendijk...

 

Ook enkele leden van onze eigen club behaalde hier een prijs. Zo ging in de klasse ZI de 2e prijs naar Henk de Wit. Met zijn paard Sando Kahn reed hij een score bijeen van 226 punten. Sylvia Naagen behaalde met Farole de 1e prijs in de klasse MII met 199 punten. Met een score van 203 behaalde Aniek Versantvoort met haar paard Dakota Utopia de 1e prijs in de klasse LI. Diana van Gerven behaalde een 1e en een 2e prijs in de klasse B. Met haar paard Eran reed zij scores bijeen van 193 en 191 punten.
Twee weken daarvoor behaalden Diana en Eran de 2e prijs tijdens een dressuurwedstrijd in Geffen met 193 punten. Sylvia Naagen behaalde met haar paard Elite Prins de 2e prijs in de klasse ZI met een puntentotaal van 218.
Sylvia Naagen behaalde in Schaijk tijdens een ZZ-Zwaar wedstrijd met haar paard Babu de 4e prijs met een score van 60,86%.
Een week later behaalde Sylvia eveneens in de klasse ZZ-Zwaar maar dan in Kootwijk tweemaal de 1e prijs met haar paard Byoux Strona met scores van 62,71% en 62,43%.
Dit weekend behaalde deze combinatie in Hulten een 1e en een 4e prijs met scores van 65% en 62,71%.Terug naar uitslagenoverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018 Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018

Nieuws
Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

UPDATE WK: Frank 5e, 1e plaats voor Nederland

Vandaag is het onderdeel marathon verreden op het WK mennen. Frank is hiermee 5e geworden en staat nu individueel ook 5e. Met het landenteam staat Nederland nu 1e.

Morgen (zondag) volgt nog het laatste onderdeel; de vaardigheidsproef.

Tussenstand WK: Frank 10e, 2e plaats voor Nederland
Zeer knappe prestatie voor Frank van der Doelen

Onder ideale weersomstandigheden en met veel publiek is vandaag het eerste deel van de dressuur van het WK enkelspannen verreden...

Frank van der Doelen naar WK Mennen

Wij zijn zeer verheugd om jullie in kennis te stellen dat ons lid Frank van der Doelen mag deelnemen aan de Wereldkampioenschappen Mennen welke worden gehouden van donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september bij Paardensportcentrum De Peelbergen in Kronenberg (Horst)...

Bekijk alle nieuwsberichten