/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Foto's huldiging Frank van der Doelen


Datum: 30-09-2018

Zondagmiddag 30 september vond de huldiging plaats van Frank van der Doelen en zijn team...

 

Vele leden van onze vereniging, familieleden en vrienden van Frank van der Doelen waren naar ons oefenterrein gekomen om Frank en zijn team in het zonnetje te zetten en feliciteren met de behaalde prestaties op het wereld kampioenschap mennen 3 weken geleden.

Speciaal voor deze gelegenheid kwam de familie Moonen, eigenaar van het paard Sterre waarmee Frank wereldkampioen werd, met Sterre naar Nuland om daar een demonstratie te geven.

Er waren enkele hinderenissen opgebouwd van de marathon en er was een vaardigheidsproef uitgezet. Jan Moonen zat op de kar samen met groom Peter Coppens. Zij lieten zien hoe snel en behendig het paard Sterre de proeven doorliep en Frank gaf van de zijlijn commentaar en uitleg. Uiteraard heeft Frank zelf ook nog een korte demonstratie gegeven.

Nadat het gehele team Van der Doelen de felicitaties van de voorzitter van onze vereniging in ontvangst had genomen en een mooie herinnering had gekregen was er de gelegenheid voor alle andere om hen te feliciteren in ons clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Klik hier voor de foto's van deze middag.Terug naar nieuwsoverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Foto's ponykamp 2018 Foto's ponykamp 2018

Nieuws
Foto's huldiging Frank van der Doelen

Zondagmiddag 30 september vond de huldiging plaats van Frank van der Doelen en zijn team...

Uitslagen onderlinge wedstrijd 30 september 2018

Zondag 30 september was het weer een drukke dag op ons oefenterrein...

Foto's ponykamp 2018 nu online
Huldiging Wereldkampioen Frank van der Doelen

Zondag 30 september 2018 op het oefenterrein aan de Papendijk 6a te Nuland...

Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

Bekijk alle nieuwsberichten