/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Routebeschrijving naar De Paardenvriend(jes) Nuland

Vanuit de richting Oss / Nijmegen:
U volgt de A59 richting s-Hertogenbosch. U neemt afslag Nuland (afrit 51). Neem op de rotonde de eerste afslag. Bij volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na ca 500 meter slaat u linksaf (richting Lith) en direct daarna rechtsaf. Na ca 400 meter slaat u opnieuw rechtsaf. U bevindt zich nu op de Papendijk waar u na ca 100 meter ons oefenterrein aan de rechterzijde ziet.


Vanuit de richting s-Hertogenbosch / Utrecht / Eindhoven:
U volgt de A2 richting s-Hertogenbosch en neemt afslag Oss / Nijmegen / Autotron. U volgt de A59 richting Oss / Nijmegen en u neemt afslag Nuland (afrit 51). Op de rotonde neemt u de eerste afslag. U rijdt onder het viaduct door en bij de rotonde neemt u opnieuw de eerste afslag. Na ca 500 meter slaat u linksaf (richting Lith) en direct daarna rechtsaf. Na ca 400 meter slaat u opnieuw rechtsaf. U bevindt zich nu op de Papendijk waar u na ca 100 meter ons oefenterrein aan de rechterzijde ziet.

 


Papendijk 6 weergeven op een grotere kaart

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018 Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018

Nieuws
Finale WK Mennen: Teamgoud voor Nederland en Frank net geen brons

Vandaag vond het laatste onderdeel van het WK mennen plaats, de vaardigheidsproef. Frank van der Doelen behaalde met de vaardigheid de 8e plaats. Met het puntentotaal van de eerdere dagen opgeteld scheelde het maar 0,01 punt of Frank had de bronzen medaille te pakkken. Frank eindigd nu op de 4e plaats in het eindklassement. Mede door de super resultaten van Frank wist het Nederlandse team de gouden medaille te behalen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dat de enkelspanmenners de gouden medaille behaalden!

UPDATE WK: Frank 5e, 1e plaats voor Nederland

Vandaag is het onderdeel marathon verreden op het WK mennen. Frank is hiermee 5e geworden en staat nu individueel ook 5e. Met het landenteam staat Nederland nu 1e.

Morgen (zondag) volgt nog het laatste onderdeel; de vaardigheidsproef.

Tussenstand WK: Frank 10e, 2e plaats voor Nederland
Zeer knappe prestatie voor Frank van der Doelen

Onder ideale weersomstandigheden en met veel publiek is vandaag het eerste deel van de dressuur van het WK enkelspannen verreden...

Frank van der Doelen naar WK Mennen

Wij zijn zeer verheugd om jullie in kennis te stellen dat ons lid Frank van der Doelen mag deelnemen aan de Wereldkampioenschappen Mennen welke worden gehouden van donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september bij Paardensportcentrum De Peelbergen in Kronenberg (Horst)...

Bekijk alle nieuwsberichten