/home/paarden01/domains/paardensportnuland.nl/public_html

Workshop frontriemen maken


Datum: 26-04-2018
tijdstip: hele dag

Wil jij deze zomer shinen op concours of gewoon een avondje knutselen en met iets moois naar huis gaan voor je paard/pony?
Geef je dan op voor de workshop ‘Frontriemen maken’ en maak een frontriem in jouw favoriete kleuren!
De workshop wordt gehouden op donderdagavond 26 april a.s. in het clubhuis van ponyclub en rijvereniging ‘de Paardenvriend(jes)’ in Nuland! De workshop duurt ongeveer 2,5uur. De exacte tijd krijg je nog te horen.
Lijkt het je leuk om je eigen frontriem te maken, stuur dan uiterlijk 10 april even een appje naar 06 20 10 28 23 (Anne van Heesch).
De prijs hangt af van de breedte van je frontriem. De prijzen staan hieronder vermeld. Maar omdat jij lid van de ponyclub/rijvereniging bent, krijg je € 10 korting op jouw frontriem! De club zal natuur lijk voor een hapje en drankje zorgen en ook de voorrijkosten worden betaald!
Het bedrag dient voor aanvang van de workshop overgemaakt te zijn op IBAN NL 23 RABO 0137536232 t.n.v. A.A.A. van Heesch o.v.v. Workshop frontriem – je naam.
Ik heb een aantal gegevens van je nodig:
Maat frontriem: 34cm shet / 37cm pony / 40cm cob / 43cm / full / 46cm x-full Breedte frontriem: 18mm = € 30,- / 12mm = € 25,- Kopstuk: Enkel / Gedeeld Kleur frontriem: Zwart / Donkerbruin
Alle frontriemen zijn voorzien van een wave vorm.
Geef je snel op, want vol = vol!
Anne van Heesch Paardenvriend NulandBekijk het hele jaaroverzicht

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum
Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018 Onderlinge wedstrijd op zondag 24 juni 2018

Nieuws
Frank van der Doelen naar WK Mennen

Wij zijn zeer verheugd om jullie in kennis te stellen dat ons lid Frank van der Doelen mag deelnemen aan de Wereldkampioenschappen Mennen welke worden gehouden van donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september bij Paardensportcentrum De Peelbergen in Kronenberg (Horst)...

Foto's onderlinge wedstrijd 25 juni 2018

De foto's van de onderlinde wedstrijd Nuland, Geffen, Vinkel, Berlicum staan nu online...

Foto's Bixiedag 27 mei 2018

De foto's van de Bixiedag 27 mei staan nu online...

Uitslagen Clubkampioenschappen 10 mei 2018

Op Hemelvaartsdag werden de jaarlijkse Clubkampioenschappen gehouden van rijvereniging “De Paardenvriend” en Ponyclub “De Paardenvriendjes”...

BIXIEDAG NULAND ZONDAG 27 MEI 2018

Het is een dag waar kinderen van 6 t/m 13 jaar met hun favoriete pony mee kunnen doen aan een bixie dressuurproef en bixiespringen.

Daarna krijg je tips en tops van de jury!

Bekijk alle nieuwsberichten